Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Professzionalis teljesitmenymeres Hargita, Kovaszna, Maros megye egyetlen loeromero padjan.
A csikszeredai szekhelyu Wrt-Partsnal lehetosege nyilik, hogy lemerje autoja tenyleges teljesitmenyet. Ha nem biztos autoja teljesitmenyeben vagy autovasarlas elott all forduljon hozzank bizalommal.
Vallaljuk 2WD es 4WD (nem torsen differencial) autok mereset, diagnosztikaval egybekotve, grafikon kielemzes es allapotfelmeres.
Mi érdekelné jobban egy tuningolt autó tulajdonosát, mint az, hogy az autója pontosan milyen teljesítményre képes?
A választ, pontos adatokkal alátámasztva, csak egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett professzionális eszközzel megmérve kaphatjuk meg.
Teljesítménymérésre elsősorban azoknak van szükségük, akik szeretnék autójukat erősebbé, gyorsabbá tenni és erre szívesen áldoznak, viszont objektív visszajelzésre van szükségük ahhoz, hogy jó irányban haladtak-e, a megtett lépéseik pozitív hatással vannak-e autójuk teljesítményére.
Teljesítménymérés
Mikor, kinek?:

CHIPTUNING
Esetén, a módosítás előtti és utáni teljesítmény mérésére. Nem kell “érzésekre hagyatkozni” a teljesítménymérő pad a tényeket közli, a mérések egymásra vetíthetőek, így grafikusan is látható a különbség. Ajánlott a chiptuning előtt is leméretni az autót, mivel ha csak utána méreted le, abból nem tudod meg a teljesítmény növekedés mértékét, mivel a tapasztalat az, hogy általában fölötte, vagy alatta van a valós teljesítmény a gyári adathoz képest.

JAVÍTÁS ESETÉN
A javítás előtti és utáni teljesítmények dokumentálása. Egy teljesítmény görbéből elég sok minden kideríthető. Hol adja le a nyomatékot, mekkora a maximális teljesítménye? Mennyivel marad el a gyári adathoz képest.

ÁLLAPOT FELMÉRÉSRE
Az autó hozza-e az elvárt teljesítményt?

MENETSZIMULÁCIÓK
Elvégzése. Egyes hibák csak menet közben jelentkeznek, melyet utcai körülmények között nehéz vizsgálni a balesetveszély miatt. Terheléses görgős padunkon, bármilyen szimulációt eltudunk végezni.

Információk a hirdetésről

Ár200 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.01.06
Megtekintve131 alkalommal
Azonosító#494121

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Weboldalwww.wrt-parts.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése