Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Szeretnél FOGYNI 2 hét alatt 20 kilót fotelből?:) inkább bérelj utánfutót, az legalább BIZTOS és egészséges... A kamu dolgokot hagyd másra, bízd magad a mozgásra!!! REMORKA☆Logistic

10 darab professzionális utánfutó vár, hogy az ígényeidnek megfelelően velünk biztosra menj, akár számlával és leírható tva val, esetleg partneri szerződéssel hosszú vagy középtávon a legjobb árakkal cég és magánszemélynek is. Remorkáink pótkerékkel, extra kötöző fülekkel, belső világítással, spaniferekkel, vonófej zárral, szélességi lámpákkal vannak felszerelve.
Több napos vagy hosszú külföldi utakhoz kétnyelvű szerződést is biztosítunk. A késő esti vagy a kora hajnali indulás is lehetséges előzetes egyeztetés után.

Áraink 75 és 150 lej közt mozognak, de az időtartamtól és a körülményektől függően akár 49 lejre is letornászhatók, valamint a barter alapú cserebere is működhet a portékáid és/vagy szolgáltatásaid függvényiben. Első sorban Hargita, Kovászna, Maros és Brassó megyékből való klienseket várunk, de más helyszínek is megoldhatóak. Felvevés és munka utáni végállomás Székelyudvarhely, de kérésre viszünk és hozunk is, hogy te tudd kialudni magad:)
Törekszünk az optimális szolgáltatás elérésére, mindezt kedvező ár-érték arányban, barátságosan, ha kell humorosan, de a kellő komolyság és precizitás mellett.

P. S. - rOmánia legnagyobb bejegyzett 750-es futóját is nálunk találod, de húzhatsz még 1.3 tonnást is 750-esként, autószállító platformot, quad és motorszállítót, mezőgazdaságit, zárt csomagszállítót, malacka hordozót, dézsást, kicsit, nagyot és hatalmasat...

Infókért itt kereshettek: 0745797778 (reggel 9 és este 9 között) vagy e-mailban bármikor triogsm@yahoo.com de ide is benézhettek: Facebook.com/Remorka-101090558605944/.

Információk a hirdetésről

Ár75 RON (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.15
Megtekintve46 alkalommal
Azonosító#774177

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTrio Gsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Weboldalhttps://m.facebook.com/Remorka-101090558605944/
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése