Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Galvanizált vastag lemez váz, belűl még 35 cm alulemezzel borítva, van hozzá egy jóminőségű magas ponyvakeret és vastag szürke ponyva, plusz egy oblonmagasságig takaró síkponyva ugyanabból az anyagból. 130 cm hosszú, 105 cm széles, 130 cm magas, kimondottan jó állapotú, nagyon vastagon húzott elektromossággal, új gumikkal. Beíratható, vagy akár sárga számon, mezőgazdaságban is használható, esetleg ATV quad után. Jó masszí, kb 120 kiló, azonnal munkára fogható, az 1000 es IBC tartály is befér, de a 600 as jobban talál neki. Piacozni is kiváló, fa 3 emeletes polcrendszer is bemegy. Bármilyen kisebb kocsival is könnyedén vontatható. Külföldön forgalomból kivont. Szállítom is a vásárló kérésére 50 km távolságig ingyenesen.
Ára 490 euro, vagy cserebere is szóba jöhet, elektromos roller vagy szerszámgépek, föld döngölő vagy telefonokra is. Pótolni is tudok ha szükséges. További képek és infók telefonon: 0745797778.

Információk a hirdetésről

Ár490 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.15
Megtekintve68 alkalommal
Azonosító#862331

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTrio Gsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése