Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Telek: 1600 m2
Szobák: 7
Fürdőszobák: 3
Emelet: 1
Saját hőközpont
Termopán nyílászárók
Szigetelés
Terasz
Csendes környék


Eladó egy kisebb meg egy nagyobb ház Erdélyben, a Hargita lábánál, Libánban. Az ingatlanok mesés környezetben, fenyvesekkel és patakkal körülölelt telken találhatóak. Egy nagyobb ház és egy 5x5 m-es alapterületű kisebb ház is helyet kapott az 1600 m2 területen. Mindkét épület alsó szintje téglából, míg a felső része fából készült. A nagyobb épületben négy szoba, nappali, konyha és fürdőszoba, a kisebbik ház alsó szintjén fürdő, konyha, nappali- a felső szint egyben van kialakítva. Találunk még a telken halastavat, filagóriát, grillezőt és fásszínt is. Alkalmas akár két család részére is kulcsos háznak vagy vendégháznak.
Infrastruktúra: Villany és saját kútból kialakított vezetékes vízrendszer, termopán nyílászárók.
Telekkönyvi helyzet: Rendezett,
Terület: 1.600 m2.
A nagyobbik ház főbb jellemzői: Udvar: 1500 m2 Ház alapnégyzetméter: 9 X 7 m Emeletek száma: 1 Szobák száma: 4 Összes férőhely: 9 + (2) Szobák / ágy (vagy férőhely) (2) // 3 / 3 / 3 Fürdő: zuhanyzókád + kézmosó kagyló + vízöblítős WC A fűtés módja: cserépkályhával és központi fűtéssel Meleg víz előállítása: fával áram ellátás: vezetékes Mobil térerő van Parkolás az udvarban A házak megfelelnek kulcsos háznak, lakóháznak, hétvégi háznak is, téliesitve vannak

Hodgyai Attila

WELL Ingatlanügynökség.

Információk a hirdetésről

Ár70 000 EUR
Termék állapotaKitűnő
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2018.02.22
Megtekintve11 alkalommal
Azonosító#428040

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésLiban / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el datvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése