Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Össz hasznos terület: 130nm, ebből a ház 90nm.
Szobák: 3 + 2 felújítandó
Fürdő: 1 + 1 félkész
⚒️ téglából épült
Udvar mérete: kb. 250nm, szőlőssel végigfuttatva

Eladóvá vált kb. 90nm-es, tégla építésű, háromszobás, bútorozott, déli fekvésű családi házunk, amely kb. 300 nm-es telken helyezkedik el, Gyergyószentmiklóson az Őz utcában. A három szoba mellett felszerelt konyha (mosogatógép, indukciós főzőlap), fürdőszoba (kád, wc, kagyló, bidé), előtér, kamra, pince, hátul kis tornác és melléképületek kaptak helyet a lakásban.

A ház pár éve esett át egy széleskörű felújításon: a ház nemesvakolattal, illetve termopán ajtókkal és ablakokkal (minden ablakra szúnyogháló került felszerelésre) lett ellátva, külső szigetelést kapott, illetve a tetőszerkezet teljesen ki lett cserélve. Ugyanakkor egy biztonsági kamera is felszerelésre került. Fűtése csempekályhával, illetve elektromos fűtésrendszerrel megoldott, gáz a szomszéd utcában található. A ház tetejére felszerelt napelem a nyári időszakban energiatakarékos melegvizet biztosít.

A melléképületek: garázs, amely háromfázisú árammal van ellátva, külön bejáratú manzárd félig kész fürdő helységgel, amely akár egy különálló lakásként is funkcionálhat kisebb ráfordítással. A garázs mellett helyezkedik el egy bútorozott nyárikonyha, aragázkályhával, amely nyáron az eltevési szezonban vagy a grillezésnél rendkívül hasznos lehet. Ugyanakkor szintén a családi házhoz tartozik a nyárikonyha melletti nagyműhely, amely akár egy cég székhelyeként vagy gyakorlóteremmé avagy egy újabb tágas szoba kialakítására is alkalmas lehet. Továbbá van még egy fásszín, a fásszín felett egy raktárhelység, illetve a ház felett is egy raktárhelység, amelyek szintén a házhoz tartoznak. Az udvar teljes hosszában szőlő lett végigfuttatva, amelyet ősszel az ágáról lehet leszakítani, illetve nyáron hűvösséget nyújt a nagy melegben.
1 perc sétára található élelmiszerüzlet.

Információk a hirdetésről

Ár99 500 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.10.05
Megtekintve1617 alkalommal
Azonosító#775600

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése