Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Szép jó napot!
Eladó ingatlan keresése kapcsán irom soraimat.
Fiatal család vagyunk, itthon dolgozunk, itthon szeretnénk megalapozni a jövőnket. Ehhez nagyon jó lenne egy saját ingatlan. Így keresünk Székelyudvarhelyen, vagy épp a vonzáskörzetében egy eladó tömbházlakást, házat.
Mint említettem nem voltunk, vagyunk, s ha nem lesz szükséges nem szeretnénk külföldet járni. Nincs amerikai vagy épp bármely más országban élő nagynéni, bácsi, rokon akitől épp örökölni lehet. Így több százezer letett euró sem hányódik nálunk. Becsületes, tisztességes emberek vagyunk. Jó pár éve albérletben lakunk, melyet mindig tisztességgel fizettünk, rendben tartottuk.
Így keresünk egy olyan ingatlant, melyet vagy egy összeggel megelőlegezve részletben ki tudnánk fizetni, pár év alatt, vagy egy olyant ami nem haladja meg a 60-65 ezer eurót, melyet bank segítségével próbálnánk kifizetni, s melybe egy 3 tagu család bele is tud költözni.
Minden esetre ha Ön, Te tud (sz) olyan ingatlant mely Udvarhely körzetében van, vagy épp a városban, s nem rúg fel az értéke több 100 ezer euróra, mindenképpen kérem jelezni. Nem gond ha dolgozni kell vele, nem kell felújított legyen, csak legyen kifizethező egyszerű embereknek is.
Így akár a fent említett árba esne bele vagy épp par éves részletben is hivatalosan meg tudunk egyezni, ne habozz (on) jelezni.
Hálásan köszönjük.

Információk a hirdetésről

Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKeres
Feladási idő2024.05.13
Megtekintve49 alkalommal
Azonosító#780639

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőGagyi Zsolt
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése