Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Központba fekvő, de nagyon csendes utcában, jó állapotban levő (csak február óta nincs lakva, a papírok rendbe vannak) családi ház, 6 ár terület, két szoba, konyha, előszoba, kamra keres új gazdát.
A templom, iskola, óvoda, orvosi rendelő, vásárlási lehetőség, gyógyszertár, néptanács, rendőrség, posta, buszmegálló nagyon közel vannak.
Aszfaltozott út vezet el a kapú előtt, a villanyáram és telefon be vannak vezetve, a vízvezetéket és kanálist be lehet kötni (a kapu előtt vannak letéve). Lehetséges emeletet húzni rá, az alap megengedi.
Az első udvaron kút, virágos kert van és egy szőlőlugas nyújt árnyékot. Egy kerítés választja el a hátsó udvart ahol egy kőből épült csűr van. A csűrhöz tartozik egy fásszín, disznóól, tyúk ketrec, istálló ès egy kisebb műhely.
Azután következik a kert, amely szélére különböző gyümölcsfák vannak ültetve. Ha meg szeretné tekinteni, szívesen állok rendelkezésére.

Információk a hirdetésről

Ár45 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.08.16
Megtekintve717 alkalommal
Azonosító#784730

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésNyárádremete / Maros megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése