Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Sürgősen eladó felújított, bebútorozott, 3. Emeleti 2 szobás tömbház lakás a Bucsin negyedben. A lakás hasznos felülete 52 m2, és tartalmaz 2 szobát, előszobát, konyhát, fürdőszobát, és egy teraszt. Az ingatlan termopán nyílászárókkal felszerelt, központi fűtéssel rendelkezik, kivéve a meleg vizet, amely saját központi rendszerrel rendelkezik. Folyamatban van a tömbház felújítása is.
De vânzare urgent un apartament cu două camere, renovat, și mobilat complet, în Car. Bucin, la etajul trei. Suprafața utilă este de 52 mp, și este compus din: 2 camere, un antreu, o bucătărie, o baie și o terasă. Imobilul este dotat cu geamuri termopane, este racordat la sistemul public de termoficare, în afară de apa caldă, care are centrală proprie pe gas. Blocul este în curs de reabilitare termică.

Információk a hirdetésről

Ár41 500 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.10.15
Megtekintve669 alkalommal
Azonosító#789293

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Weboldalhttps://wellimob.ro/de-vanzare/apartament/gheorgheni/hargita
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése