Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Szeretne a központhoz közel lakni, mégis csendes környéken, panorámás kilátással?
Eladásra kínálunk egy négyszobás luxuslakást a Tulipán utcában, a Csereháton.
Az apartman felülete 100nm, a beosztása a következő: nappali, konyha, 2 hálószoba, gardrób, 2 fürdő, 1 wc, 2 terasz. Az ingatlan újépítésű, 2008-ban volt szerkezet kész, belül 2015-ben lett befejezve.
A lakás modern, galériás, panorámás, magas beltérrel rendelkezik. Igényesen megtervezett és berendezett. Minden eszköz és berendezés minőségi, egyenes Franciaországból hozva. Üvegkorlát és üveg tolóajtókkal, tömör tölgyfa ajtókkal van felszerelve. A nappaliban van okos Tv, Bose hangfalak, bőr ülőgarnitúra, üvegasztal. A fő hálószobában van franciaágy, fésülködő asztal és gardrób. Ebből nyílik a kádas fürdőszoba, amelyik teljesen márvánnyal van kirakva; a másik fürdőben meg tusoló található. Extra adottság: egy falba épített széf. A lakást este feldobja sokfajta hangulat világítás.
Padlófűtéssel és 3 légkondicionálóval rendelkezik a lakás. A teraszok fedettek, az épület két felén vannak. Panorámás kilátást nyújt az ingatlan északon a városra, déli irányban az erdőre.
Teljes berendezéssel együtt eladó. Saját parkolóhely tartozik hozzá, van lehetőség garázsra is.
Ha meg szeretné tapasztalni a lakás kényelmet és hangulatát várom bemutatóra, részletekért keressenek bizalommal! Tel.: 0747200080.

Információk a hirdetésről

Ár175 000 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.04.13
Megtekintve662 alkalommal
Azonosító#797071

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Weboldalhttps://www.remax.ro/anunt/105296/apartament-de-lux-cu-4-cam
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése