Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az elbűvölő Kalonda tető már önmagában is egy remek választás a kikapcsolódni vágyóknak és mindazok számára, akik szeretnének kiszabadulni a mindennapi bezártságból, de kitűnő választás osztálykirándulások helyszínének is. A KALONDA ESCAPE szolgáltatásai révén lehetőséget teremt a természetközeli együttlét megéléséhez, a szórakozásra és pihenésre.
Kínálatunkban a következő lehetőségek szerepelnek: szállás 25-30 fő részére két dézsával (kulcsosház, apartman és hostel típusú szállás), étkezés, kempingezési lehetőség, adrenalindús és családbarát kalandpark (akadály- és tiroli pályák kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek egyaránt), lovas tevékenységek (szekerezés, karám- és tereplovaglás, lovas táborok, télen szánozás), céllövészet, kirándulások és séta a természetben, játszótér, társas játékok, horgászati lehetőség, pihenőhelyek használata.

További részletek a weboldalunkon: kalondaescape. Eu.

Információk a hirdetésről

Ár1 000 RON
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.03.03
Megtekintve122 alkalommal
Azonosító#804553

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőAttila
TelepülésKalonda / Hargita megye
Weboldalwww.kalondaescape.eu
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése