Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Szeretne egy új kertes házba költözni, amelynek csodálatos kilátása van a városra és csak bebútorozni kell? Van egy új ajánlatunk Önnek: eladásra kínáljuk ezt az emeletes házat a Kamilla utcában, a Széldombon.
Egy világos, remek beosztású ház, amely családosoknak tökéletesen megfelel. A teljes felülete 800nm, amelyből 695nm-es a telek. A ház egyszintes, 105nm az alapterülete. Az alsószinten van: előszoba, konyha, nappali, fürdő. Az emeleten található: 3 szoba, gardrób, fürdő, 2 terasz. Minőségi anyagokból készült, modern stílusban. Az útról autófeljáró könnyíti meg a garázsba parkolást. A garázs elektromos ajtóval felszerelt, és bejárata van a házba. A kertben pár gyümölcsfa növekszik.
Hogyha szeretnének egy olyan otthont a családjuknak, amely melegséget és biztonságot nyújt, csendes környezetben, panorámás kilátással a városra, akkor ez a megfelelő ingatlan. További információkért keressenek bizalommal és várom bemutatóra, hogy még több előnyét fedezhessük fel az ingatlannak!

Információk a hirdetésről

Ár340 000 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.04.02
Megtekintve694 alkalommal
Azonosító#811239

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
WeboldalRemax.ro/lifestyles
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése