Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Székelyudvarhely szombatfalvi részén, családi házas csendes övezetben, eladó egy ÚJ építésű nettó 133 nm-es lakóterületű ház. A beosztása: amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 1 technikai helység, terasz, a manzárdban további 2 kis szoba, és hosszú tároló. A ház 9 áras telekkel rendelkezik (igény szerint a szomszéd 10 áras telek is eladó, amelyet patak és egy kis erdős rész határol)
Az épület szerkezete: 130 cm beton alap + 15cm aljzat szigetelés, Porotherm 30-as tégla falak, 25-ös tégla válaszfalak, fa födém, Bilka lemeztető antracit színben. A külső nyílászárók svájci Rehau Euro Design 70 műanyag szerkezetűek antracit színben, bukó - nyíló kivitelben és 5 légkamrás, 3 rétegű termopan üvegezéssel. A belső nyílászárók utólag szerelhető dekor - ajtók.
A háztető tájolása tökéletesen déli, maximális hatékonyságot biztosit a későbbi napelemeknek.
A házban villany van, a víz bevezetése tervezési fázisban.
A ház a jelenlegi formájában eladó, de igény szerint a további munkafázisokat lebonyolítását vállalom. Ára 117 000 Euró. Telefon 0751 144 722.

Információk a hirdetésről

Ár117 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.02.16
Megtekintve1015 alkalommal
Azonosító#812826

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése