Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladásra kínáljuk ezt a panorámás 5 szobás kertes házat, amely a Köveshágó utcában helyezkedik el, Székelyudvarhelyen.
A ház jól tervezettségének köszönhetően tágas és fényes, megfelelő családosoknak, de akár tovább is álmodható. Gyönyörű, panorámás kilátást nyújt a városra. 2012-ben épült beton alapon téglából, cseréppel fedve. A ház felülete a földszinten 147nm, míg a manzárdon 140nm. Beosztása a következő:
-földszint: előszoba, nappali, konyha, kamara, egy hálószoba, fürdő, 2 terasz
-emelet: folyosó, 3 hálószoba, 3 terasz, gardrób, fürdő. Az utcáról saját út van a kapuig. A zavartalan kilátásért a város felé néző oldalon egy 700nm-es telek is az eladás része. Így a telek összesen 1.733nm.
Hogyha szeretnének egy olyan otthont a családjuknak, amely kényelmet és csendet nyújt, panorámás kilátással, közel a természethez és a központhoz, várom bemutatóra. A távolság a központtól 20 perc autóval, míg gyalog 15 perc. További információkért keressenek bizalommal!

Információk a hirdetésről

Ár280 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.04.25
Megtekintve964 alkalommal
Azonosító#822089

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
WeboldalRemax.ro/lifestyles
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése