Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó Gyergyószentmiklóson, a Gyilkostó sugárút 60 sz. Alatt, egy 3 szobás, 120 nm hasznos alapterületű ház, hozzá tartozó 1572 nm-es telekkel. A ház 1960-ban épült, vasbeton és természetes kő ellenálló szerkezettel, vakolt fa falakkal. Az ingatlan egy forgalmas kereszteződés, gyermekotthon, ortodox templom közelében található. Az házban 3 szoba, 2 fürdőszoba, konyha, kamra, előszoba, pince található.

Jellemzők és kivitelezés: • Saját központi fűtés kazánnal és radiátorokkal • Mosható falfesték, parketta, csempe • PVC bejárati ajtó • Fa beltéri ajtók • Parkolóhely az udvarban. Az ingatlan nyitása a főútra 27 m.

Az épületen napelemek találhatók, amelyekkel előállítható a melegvíz, az udvaron található- grillező, kemence, 20 nm-es zöldséges fóliasátor, 70 nm-es háztartási melléképület, 20 nm-es medence található, a ház videomegfigyelő rendszerrel és klímával ellátott.

Ár: 159.000 EUR - alkuképes.

Információk a hirdetésről

Ár159 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.29
Megtekintve17 alkalommal
Azonosító#829576

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTikva Home
TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Weboldaltikvahome.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése