Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Nagyajta központjában egy nagy múltú családi ház eladó!

Ráfordítással kiváló lehetőség üzlethelyiségnek, falusi turizmus, panzió számára, szalonoknak, étteremnek vagy egyéb vállalkozás céljaira. Boltíves pincéjében akár söröző, boros pince is kialakítható. Családok számára is tudjuk ajánlani, mert a kúriaszerű, magas mennyezetű ház, akár hangulatos, stílusos otthonná is alakítható.

A ház eredetileg is kereskedelmi célokra épült. Az épület utcafelületi, külön bejáratos része évtizedeken át cukrászdaként működött, jelenleg is üzlethelyiségként funkcionál.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közvetlen a központban található, könnyen megközelíthető, az épület előtt több autó számára is parkolási lehetőséggel.
Közelében található iskola, polgármesteri hivatal, más szolgáltatások és üzletek, ami nagyon előnyös lehet az üzleti tevékenység szempontjából.
A 263,83 négyzetméteres téglaépítésű, tornácos házban az üzlethelyiségen kívül 4 hatalmas szoba, konyha és kamra található. Pontos elhelyezés és méretek a csatolt tervrajzon.

A vezetékes víz bent van az üzlethelyiségben.

A 954 négyzetméteres telken egyéb melléképületek is találhatóak, melyhez igény szerint további 1 vagy akár 2 darab 1000 nm feletti telek külön is megvásárolható, melyek az ingatlan mögött patakkal határolva helyezkednek el.

Ár: 64.999 Euro

Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, a következő telefonszámon érdeklődhet: 0753929258.

Információk a hirdetésről

Ár64 999 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.09.16
Megtekintve180 alkalommal
Azonosító#829662

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésNagyajta / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése