Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladásra kínálunk Székelyudvarhelyen egy csendes környéken rendelkező házat. Ez egy új építésű ház nettó 133 négyzetméteres lakóterülettel. Amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 1 kiszolgáló szoba, terasz, a tetőtérben további 2 kis szoba és egy hosszú tároló helyiség. A házhoz 900 nm-es telek tartozik (igény szerint a szomszédos 1000 nm-es telek eladó, amit egy tó és egy kis fás terület határol)
Épületszerkezet: beton alap 130 cm + 15 cm padlószigetelés, Porotherm 30 téglafalak, 25 tégla válaszfalak, fa deszka, tető antracit Bilka lapból. A külső nyílászárók Swiss Rehau Euro Design 70 műanyag szerkezetből készülnek antracit színben, ferde és nyitott kivitelben és 5 kamrás, 3 rétegű dupla üvegezésűek. A beltéri nyílászárók dekoratív nyílászárók, amelyek alakíthatók.
A tető tájolása tökéletesen déli fekvésű, ami maximális hatékonyságot biztosít a későbbi napelemek számára.
A házban villany van, 3 fázis, víz bevezetése tervezési fázisban. Aszfaltozott földút vezet a házhoz.
A ház jelenlegi formájában eladó, de igény esetén további munkafázisok elvégzését vállalom.
Meghívom Önt egy olyan ingatlan megtekintésére, amely az Ön személyiségének és elvárásainak megfelelően egyedi élettérré válhat.

Információk a hirdetésről

Ár117 000 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.07.25
Megtekintve781 alkalommal
Azonosító#835281

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőAntal Laszlo
TelepülésSzekelyudvarhely / Hargita megye
Weboldalhttps://lifestylesodorheiusecuiesc.ro.maximocrm.com/view/122
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése