Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladásra kínálok egy egyedi stílusú, a Hargiták hangulatát idéző családi házat Bekecsen. A ház a 90-es évek végén épült téglából, 90 m2 alapterületű, két hálószobás, fürdőszoba és amerikai konyhás nappali elrendezésű. A ház mennyezete, padlózata tölgyfa, bútorzata kézzel készített egyedi stílusú az építtető keze munkáját dicséri. A házhoz tartozik még egy melléképület, amely műhelyként funkcionál, garázs szerelő aknával, fedett tároló, kamra és pince is található benne. Az ingatlan csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában található a katolikus templommal szemben jó szomszédsággal, a bekecsi tanösvénytől 100 méternyire a bekecsi hegy lábánál. A 600 m2 portát egy egyedi, kézzel faragott székelykapu és kerítés ékesíti. A víz, gáz és csatorna hálózat be van vezetve, a ház fűtéséről gázkonvektorok és a nappaliban található kandalló gondoskodik. Az egyedileg faragott bútorok és berendezési tárgyak a vételaron felül külön megegyezés tárgyát képezik.
Az ingatlantól 1 km-es körzetben található élelmiszerbolt, gyógyfürdő és a Szerencsi Rákóczi vár, ahol számos kulturális és gyerek programok várják egész évben az érdeklődőket. A település nagyon jól megközelíthető a 37-es főúton, Miskolc 30 km-re, Tokaj 20 km-re, Sárospatak 40 km-re található. A házra falusi CSOK igényelhető, vendégeztetésre is kiválóan alkalmas.

Információk a hirdetésről

Ár70 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.08.13
Megtekintve200 alkalommal
Azonosító#837426

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésBekecs / Magyarország
Weboldalhttps://ingatlan.com/33675352
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése