Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó új építésű 4 szobás családi ház, 124 négyzetméter hasznos felület (143 nm bruttó), 2181 négyzetméter udvarral. 2020-as építésű, vasbeton szerkezet, 30 cm Ytong falak 15 centiméteres fekete polisztirénnel szigetelve. A ház mindenhol le van szigetelve, még a padló alatt is (20 cm), hőhidmentesen. A szigetelés majdnem passzivház minőségű. Vízszigetelés az egész ház alatt. Ivóvízellátás saját kútból.
Tetőtér előkészítve beépítésre 90 négyzetméter.
A házban 4 szoba, nagy nappali, fürdőszoba, wc, bútorozott konyha, kamra, verem, háztól különálló pince. Fiatal gyümülcsfák az udvaron. Központifűtés vízteres kandallóval és egy különálló infrapaneles fűtés. Salamander 3 rétegű termopán nyílászárók. Napelemes önálló rendszer akumulátorral. Üvegszálas internet RDS. 3 parkolóhely. Fásszín. Hőszigetelt, fűthető garázs szendvicspanelből.

Információk a hirdetésről

Ár168 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.12.04
Megtekintve670 alkalommal
Azonosító#851731

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése