Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó központi zónában található lakás Gyergyószentmiklóson (Kossuth Lajos u. 23 sz.), Hargita megyében, egy F+M szintbeosztású, négy lakrészes magánházban, közös udvaron. A lakás hasznos felülete kb. 90 m², egy 70,5 m² felületű lakrészből és egy kb. 19,5 m² felületű, külön bejárattal rendelkező helyiségből áll (utóbbi jelenleg egy varroda részére van bérbe adva).

A lakrész beosztása: a földszinten nappali, konyha, kamra, fürdőszoba és WC; a tetőtérben 2 szoba és fürdőszoba. Az ingatlan közművesített; a lakás fűtése cserépkályhába (csempébe) szerelt, szilárd fűtőanyaggal működő saját központi fűtésrendszerrel biztosított.

Használható lakóingatlanként, de alkalmas más célra is, pl. Irodának cégek számára (az udvarban több iroda is működik). A lakás felújítást igényel.

Ár: 55.900 EUR - alkuképes.

Információk a hirdetésről

Ár55 900 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.03.25
Megtekintve207 alkalommal
Azonosító#852015

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Weboldalfacebook.com/media/set/?set=a.848939780568891&type=3
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése