Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Kedves leendő Ügyfeleink!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Bencze Andy vagyok, és immár több mint 20 éve tevékenykedem a földmérés és telekkönyvezés területén. Az ingatlanok világában való jártasságunkat most kívánjuk Önökkel megosztani, hiszen szolgáltatásaink kiterjednek az ingatlanok értékesítésére is.

Miért bízzák ránk ingatlanjuk eladását?

Korrekt és Átlátható Ügyintézés: Hozzáértésünk és tapasztalatunk révén garantáljuk, hogy minden tranzakciót korrektül és teljes átláthatósággal bonyolítunk le. Ügyfeleink mindig számíthatnak a tisztességes ügyintézésre.

Professzionális Média Tartalom: Vállaljuk ingatlanjuk bemutatását minden lehetséges formában. Készítünk magas minőségű fényképeket, lenyűgöző bemutató videókat, drónfelvételeket és akár 360 fokos virtuális sétákat is az ingatlanról. Így leendő vevőik már az első pillantásra beleszeretnek az otthonukba.

Szakértői Tudás: Több évtizedes tapasztalattal a háttérben biztosíthatjuk Önöket arról, hogy minden szempontból alaposan átvizsgáljuk az ingatlant. Mind a jogi, mind a technikai szempontokat figyelembe véve gondoskodunk arról, hogy a vevők biztonságban érezzék magukat a vásárlás folyamatában.

Megbízhatóság: A mi ügyfeleink nem csak egy ingatlant vásárolnak, hanem bizalmat és megbízhatóságot. Az Önök elégedettsége számunkra elsődleges cél, és minden lépésnél arra törekszünk, hogy Önök könnyedén és biztonságban zárják le az adásvételt.

Szeretettel Várjuk Önöket: Gyertek, ismerjék meg személyesen szolgáltatásainkat! Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is üdvözölhetjük a növekvő elégedett ügyfeleink között.
Keressen minket személyesen a Tompa László utca 34B szám alatt vagy telefonon/whatsappon a 0744-211.212-es telefonszámon.

Tisztelettel,
Bencze Andy.

Információk a hirdetésről

Ár100 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.01.18
Megtekintve170 alkalommal
Azonosító#856798

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőBencze Andy
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Weboldalwww.bestimob.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése