Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Székelyudvarhelyen, új építésű energiatakarékos apartmanok eladók – Panorámás kilátás, luxus kényelemmel!
Megálmodott otthonra vágyik, ahol a modern technológia találkozik a természet szépségével?
Most itt a lehetőség, hogy sajátítsa el a székelyudvarhelyi hegyek csodálatos panorámáját egy új építésű apartmanban!

Főbb Jellemzők:

Energiatakarékosság: A 30-as Porotherm téglákból épített apartmanok 15 cm-es szigeteléssel rendelkeznek, és a tető 30 cm szigeteléssel van ellátva. Az 5 kamrás ablakok és a vízszigetelésre nyújtott 30 év garancia garantálják az energiatakarékosságot és a kiváló hőszigetelést.


Fűtési Rendszer: A hőszivattyúval-levegő-víz fűtési rendszer és a napelemek a fenntartható életmód híveinek tökéletes választását kínálják.


Tágas Elrendezés: Az 160 m2 hasznos alapterületű apartmanok -előtérből, kis tárolóból, konyha-ebédlő-nappaliból egyben, 3 hálószobából, gardróbból, 2 fürdőszobából, kamrából és 2 teraszból állnak.


Kulcsrakész Átadás: Az otthona 2024 augusztusában kulcsrakész állapotban várja Önt, hogy azonnal élvezhesse az új otthon nyújtotta kényelmet.


Luxus és Kényelem: A teraszokon ülve élvezheti a hegyek lenyűgöző kilátását, míg a modern konyha és fürdőszobai felszereltség kiváló minőségű életet biztosít.


Környezetvédelmi Tudatosság: Az ingatlan környezetbarát megoldásokkal, mint például a napelemek, kiemelkedik a környezettudatos vásárlók számára.


Nem csak otthont vásárol, hanem életstílust!
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Keressen minket még ma egy személyes bemutatóért és ragadja meg álmai otthonát Székelyudvarhelyen!

Ára: 199.000 Euró+ÁFA
Telefon: 0746-918-793.

Információk a hirdetésről

Ár199 000 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.29
Megtekintve16 alkalommal
Azonosító#857979

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Weboldalwww.wellimob.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése