Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Kulcsra kész lakást keresel egy családias, barátságos, a város zajától mentes környéken?
Amennyiben IGEN, akkor jó helyen jársz! Itt találhatod meg az ideális otthont számodra.

Marosvásárhelyen, az Egyesülés negyedben, kiváló elhelyezkedésű, erdőszéli környezetben elérhető egy igényesen kialakított családi ház (ikerház). Az épület 2019-2020-ban épült, téglából, 10 cm vastag polisztirol hőszigeteléssel rendelkezik. A nyílászárok és a beltéri ajtók borovi fenyőből készültek, a melegvízről és a fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik.

A házban összesen 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, tágas nappali és konyha, valamint előszoba és kamra található. A padlástér jelenleg tárolóként funkcionál, de könnyedén beépíthető, kialakítható gardrob vagy iroda.

A délutáni, esti pihenés tökéletes helyszínét kínálja a 28 négyzetméteres fedett terasz, ahonnan csodálatos panoráma nyílik az egész városra. A terasz alatt található egy 24 négyzetméteres pince, melynek belmagassága 2,5 méter, és ahol már rendelkezésre áll a víz és az elektromos áram.
A terület teljesen körbe van kerítve, az udvar térkövezett, míg a hátsó udvarra gyepszőnyeg került telepítésre 2022 nyarán. Emellett automatikus öntözőrendszer is telepítésre került.

Az ingatlan fenntartási költsége alacsony, hasonló egy tömbházlakás költségeihez. Ezt tovább segíti majd a hamarosan felszerelésre kerülő 6 kWh-os napelem rendszer.

Közelében Penny, Palas, Darina, Petry, Timko, stb. - 5 perc autóval, iskola, ovóda, bölcsöde szintén 5 perc autóval, busz megálló 10-12 perc sétára található.

Ház hasznos felülete 138 nm.
Hozzá tartozó terület 375nm2.

Ez az otthon ideális választás lehet azoknak, akik egy modern, teljesen elkészített, jól kialakított ingatlant keresnek Marosvásárhelyen.
Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.

Ár: 179.900 euró. A helyszínen lehet alkudni, természetesen a reális kereteken belül.

Tel.: 0-7-5-6-8-2-3-9-3-8.

Információk a hirdetésről

Ár179 900 EUR (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.23
Megtekintve19 alkalommal
Azonosító#867440

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőNorbi
TelepülésMarosvasarhely / Maros megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése