Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó TUSNÁDFÜRDŐN, A Kovács Miklós utcában, egy 1998-ban épült 95 nm alapterületü háromszintes kertes ház (két bejárat van igy két külön lakófelületként is használható!) A házban 8 szoba, 1 konyha és 4 fürdőszoba, a 400 nm-es telken pedig egy fedett grillező és egy garázs/raktár található. A ház közmüvesitett (viz, gáz, háromfázisú áram), tartós, nemrég cserélt födémmel rendelkezik..
Egy megfelelő kórszerüsités esetén (nyilászárók cseréje, hőszigetelés, fürdőszobák/konyha és fütésrendszer felújitása) családi házként, szolgálhatna, vagy akár pasziv jövedelmet tudna biztositani tulajdonosának, mint kulcsosház (Szilveszter, Pünkösd, Tusványos, szülinapok, különböző rendezvények stb).

Ár megegyezés alapján, piaci ár alatt. Csere csak csíkszeredai központi fekvésű lakásra érdekel.

Ingatlanügynökök kérem kíméljenek.

De vânzare la BĂILE TUȘNAD, str. Kovács Miklos o casă cu 3 nivele, cu suprafață la sol de 95 mp, construită în anul 1998 (cu două întrări, având astfel posibilitatea să fie folosit separat și de două entități). Casa este formată din 8 camere, 1 bucătărie, 4 camere de baie. În intravilanul de 400 mp se găsește un loc de grill cu terasă acoperite și un garaj/depozit. Casa este racordată la apă, curent electric mono și trifazic și gazul metan. Deasemenea a fost schimbată recent acoperișul casei de la acoperiș cu țiglă cu un acoperiș cu țigla metalică Lindab. Cu măsuri corespunzătoare de modernizare (schimbarea ușilor interioare, respectiv a ferestrelor, izolație termică, modernizarea băilor și a bucătăriei și a sistemului de încălzire) casa poate fi folosită ca și casă familială, “casă la cheie”, sau pensiune.

Preț informativ: - sub prețul pieții, pe bază de întelegere între părți.

Nu doresc colaborarea cu agenți imobiliari. Vă rog nu mă deranjați

Tel.: 0745772227, 0724222984.

Információk a hirdetésről

Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.27
Megtekintve49 alkalommal
Azonosító#870159

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőEladó
TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése