Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó 4 szobás, II. Emeleti tömbházlakás a felső-Bethlen negyedben, csendes, zöld környezetben. Az ingatlan kiváló beosztású, kevés külső fallal rendelkezik a tájolása alapján nyáron kellemes hűvös, télen pedig kevesebb fűtés mellett is meleg.
A lakás tartalmaz egy tágas konyhát kamrával, nagy terasszal amely nyitott, remek kilátással a Szarkakőre és a mezőre, egy nappalit beépített terasszal kilátással a kadicsfalvi Rezre, 3 hálószobát melyekből egyik saját kijáratú a teraszra, fürdőszobát, mosókonyhát, ajtóval elválasztott folyosót, több kitűnő átalakítási lehetőséggel! Termopán nyílászárókkal, beépített levegőztetőkkel, saját zárható pincehelyiséggel, külön gázórával, infrapaneles fütéssel.
A tömbház előtt a lakók által kialakított parkolási lehetőség, játszótér, sportolási lehetőség, kutyás park, iskola, óvoda, vegyes üzletek, pékség stb. 200-300 méteres körben.
Irányár: 105000 Euró
Megtekintésért és további részletekért hívja a 0753366243 vagy a 0749390934 telefonszámot.

Információk a hirdetésről

Ár105 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.26
Megtekintve29 alkalommal
Azonosító#870426

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőEva
TelepülésOdorheiu-secuiesc / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése