Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Üdvözöljük a Becuka Vendégházban!
Töltsön el pihentető időt a természet ölében, ahol a hegyek hűs szellője és a vidéki békesség egyesül. Csíkmenasági Becuka Vendégházunk egy varázslatos falusi menedék, ahol a városi zaj és stressz messze elmaradnak.
Szállás:
Lépjen be kényelmes és hangulatos szobáinkba, ahol a nyugalom és a kényelem összetalálkozik. Mindegyik szoba otthonos berendezéssel, kényelmes ággyal rendelkezik. Érezze magát, úgy mintha saját vidéki házában lenne!
Étkezés:
Kényeztesse ízlelőbimbóit a helyi finomságokkal, melyeket frissen készítünk a vendégeink számára. A reggeli bőséges, a vacsora pedig vidéki ízek és tradíciók hozzák el Önnek a gasztronómiai élményt. Finom sütik pedig a vendégház AJÁNDÉKA
Romantikus hétvége, családi kikapcsolódás vagy baráti összejövetel Becuka vendégház mindig nyitva áll a szeretetteljes vendéglátásra!

0734320383 Foglaljon most kedvezményesen, és lépjen be a csend és harmónia birodalmába! Várjuk Önt szeretettel a Becuka vendégházban!

Információk a hirdetésről

Ár75 RON
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.02.22
Megtekintve70 alkalommal
Azonosító#390548

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőFogadó
TelepülésCsíkmenaság / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése