Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Elege van a szürke hétköznapokból és a város zajából? Szórakozásra vagy pihenésre vágyik? Akkor itt a lehetőség, hogy jól érezhesse magát!
Gergely Attila vendégház Ivóban, nagyon szép nyugodt környezetben, grillezési- bográcsozási- fürdőzési lehetőséggel. Alkalmas pihenésre, szórakozásra vágyó szerelmes pároknak és családoknak.
Az alsó szinten foglal helyet a nappali, ebédlő, konyha és fürdőszoba. Az emeleten két szoba található. Az egyik szobában egy kétszemélyes és két egyszemélyes ágy, míg a másikban két kétszemélyes ágy található. (Összesen 8 fő!)
A szállás felszereltsége:
TV, parabola antenna, CD Lejátszó, Ágynemű, Kéztörlő. Villanytűzhely, Hűtőszekrény, Mikrohullámú sütő, Hajszárító, Kenyérpirító, Kávéfőző, Teafőző, Edények, evőeszközök, Mini-safe, Wifi.
Az udvar felszereltsége:
Fedett söröző (filegória), Szabad tűzhely, Bogrács, Tárcsalap,
Hinta, Medence (4 és fél méter az átmérője), Gyerekmedence (1,6 méter az átmérője), Tranpolin, játszótér, lipinka, csúzda, Wifi.
A szálláshely a GOOGLE MAPS-on.
Írhat, hívhat,, Whats App’’-on is a +41 79 316 64 17 telefonszámon!

Információk a hirdetésről

Ár84 RON
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.03.13
Megtekintve195 alkalommal
Azonosító#824285

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőAttila
TelepülésIvómezeje / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése