Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az apartman Csíkszeredában a Fortuna lakóparkban található. Ez egy elegáns lakrész, amely fel van szerelve egy kényelmes itt tartózkodáshoz akár átutazóban, akár hosszabb tartózkodás esetén is. Az egyterű konyha nappalival, hálószobával, fürdőszobával, öltözővel és terasszal rendelkezik. Háziállat nem megengedett.

Apartamentul se aflā situat în complexul rezidenţial Fortuna Park, din Miercurea Ciuc. Este un imobil elegant, echipat cu toate facilitãţile de care ai putea avea nevoie pentru o ședere confortabilă, fie în tranzit, fie unei șederi de durată. Bucătăria tip open-space cu sufrageria, dormitorul, baia, dressing-ul și terasa îți oferā tot ceea ce ai nevoie pe durata sejurului tāu în Miercurea Ciuc. Nu se acceptă animale de companie.

Információk a hirdetésről

Ár190 RON
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.05.01
Megtekintve13 alkalommal
Azonosító#843786

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése