Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Legális tenyésztésünkben születnek a különböző generációk Servalsai és Savannhjai. Kérjük, látogassa meg oldalunkat - Egzotikus kisállat tenyésztés és Rólunk: Legális tenyésztő vagyunk, nagy hagyományokkal rendelkező tenyésztési hagyományokkal. Felnőtt macskáink a legjobban válogatott európai farmokról származnak, amelyek garantálják a genetikai hibáktól mentes fiatal kölykök legjobb minőségét. A cicákat palackon neveljük, ami biztosítja a teljes szocializációt és a gyengéd hozzáállást. A szolga karaktere élete első napjaitól kezdve kialakul. A szolgáltatást a vásárlást követően a vásárlástól számított 14 napon belül be kell jelentkezni a városházán. A regisztrációhoz szervál vásárlásakor teljes körű dokumentációt adunk ki az állat eredetéről. Ahhoz, hogy egy szervál legyen otthon, nem kell engedély a faj tenyésztéséhez. Vásárlás előtt kérem hívjon. Csak komoly érdeklődők léphetnek velem kapcsolatba! További fotók és videók a whatsappon 0447456453228.. Viber, skype, távirat 0447476837635. csak hagyja meg nekünk a számát a használt alkalmazás mellett, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot
Egzotikus macskák, afrikai szolgák tenyésztése. Kulcsszavak: sündisznó, tenrek, kis tenrek, ritka egzotikus állat, macska, egzotikus macska, egyedi macskafajta, szokatlan macska, szerval, szervál, egzotikus állat, nőstény róka.

Információk a hirdetésről

Ár1 500 USD (alkudható)
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.05.05
Megtekintve430 alkalommal
Azonosító#825434

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőAnna
TelepülésTokaj / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése