Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Păpușa de cârpă din linia de sânge campion din rasa a 5-a înregistrată TICA a lăsat la dispoziție pisoi gros, părinți importați ruși și ucraineni (tabby roșu, tabby albastru argintiu, fum negru și tabby clasic.

Fiecare pisoi va pleca:

?Înregistrat la TICA (Activ sau Animal de companie)
?Complet vaccinat
?Pedigree de 5 generații
?Flead la zi și vierme la zi
?Verificat veterinar de două ori
?Microcipată
?Părinții sunt testați genetic pentru: Hem, Pkd, Pkdef, Sma, All clear, Fiv/felv clear. (Dovada disponibilă pentru a vedea)
?Kitten Starter Kit
?Suport continuu pe tot parcursul procesului și după ce pisoiul tău este acasă cu tine, precum și propriile noastre ghiduri pentru pisoi


-Mama este propria noastră fată de import, Khalila Izaiga Bluebelle! ? O femelă de import rusă de rasă pură, de generația a 5-a, înregistrată TICA, de la părinți importați crescuți de campioni giganți (pozele cu bunicii uriași sunt disponibile pentru a vedea). Mama este sănătoasă, vaccinată la zi, genetic clară și hrănită cu o dietă de biscuiți ragdoll Royal Canin și carne proaspătă crudă.

Információk a hirdetésről

Ár450 RON
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.10.02
Megtekintve187 alkalommal
Azonosító#843468

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőBissosu
TelepülésMaramaros / Máramaros megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése