Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Minunați pisoi Bengal înregistrati TICA de vânzare. Acestea provin dintr-o linie uimitoare Silverglam ȘI dintr-o linie Glitterglam și pot fi vizionate împreună cu mama.

Aceste frumuseți au fost crescute într-o casă de familie și au avut dragoste și atenție copioasă. Au marcaje fabuloase care se laudă cu rozete frumoase și definite și modele de marmorare. Și un plus este că marcajele lor se vor îmbunătăți doar pe măsură ce îmbătrânesc!

Aceștia vor fi vaccinați complet, la zi cu tratament atât pentru purici, cât și pentru vierme, microcipați și au fost verificați de 3 ori de către un veterinar.

Ei vor merge la casele lor pentru totdeauna cu următoarele:
?‍?‍?‍? Pedigree de 5 generații
? Card de vaccinare
?Confirmare înregistrare TICA
? Detalii microcip
??‍⚕️ Asigurare gratuită de 4 săptămâni cu PetPlan
? Așternut antrenat
?‍⬛ Geantă mică de gunoi pentru pisici
? Mâncarea lor actuală
⚽️ Jucării
?️ O pătură care miroase a mamă


Vizualizările sunt FOARTE recomandate, deoarece fotografiile nu le fac dreptate. Sunt cu adevărat cei mai uimitori și amabili micuți cărora nimeni nu le-a putut rezista!

Dacă doriți să întrebați despre un pisoi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și dacă sunteți interesat de un anume pisoi, vă rugăm să ne anunțați. Vizionari binevenite ?.

Információk a hirdetésről

Ár450 RON
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.10.02
Megtekintve298 alkalommal
Azonosító#843470

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőBissosu
TelepülésMaros / Maros megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése