Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó Magyarországon, Heves megyében, Eger városában, egy kb. 150 db-os tejelő kecske állomány. 60db törzskönyves alpesi /barna/ kecske, 60db törzskönyves szánentáli /fehér/ kecske, a többi árutermelő állomány. Az alpesi állomány országos első tejtermelésben, évi 700 literes átlaggal. Nyáron legeltetéssel, télen szálastakarmánnyal, és napi 50-60 dkg abrakkiegészítéssel termelik a tejet. A két fajta külön-külön is eladó, az árban EUR-ban egyezünk meg.
Ugyanitt eladó egy uniós minősítésű sajtüzem teljes technológiai berendezése, fejőberendezéssel. Modern, újszerű berendezések rendszeresen karbantartva: fejőgép, 520 l-es tejhűtő, 500 l-es sajtkád, sajtprés, stb.
Szakmai, sajtkészítési tanácsokat tudunk adni, több mint 30 éves sajtkészítési gyakorlattal.
Üzletkötés esetén saját különleges receptjeinket is át tudjuk adni.
Érdeklődni: Nagy László Tel: +36/30-976-0703
laszlonagy001@hotmail.com

De vânzare în Ungaria, în județul Heves, în orașul Eger, o turmă de cca 150 de capre de lapte. 60 capre alpine/maro/ pedigree, 60 capre Sánental/albe/ pedigree, restul sunt efective producătoare de mărfuri. Turma alpină ocupă primul loc la producția de lapte din țară, cu o medie de 700 de litri pe an. Laptele este produs prin pășunat vara, hrana cu fibre iarna și suplimentarea cu 50-60 dkg de abrac pe zi. Cele două tipuri sunt de vânzare si separat, prețul se va calcula în Euro.
Întregul echipament tehnologic al unei fabrici de brânzeturi certificate UE, inclusiv echipamentul de muls, este de asemenea de vânzare. Echipamente moderne, inovatoare întreținute periodic: mașină de muls, răcitor de lapte de 520 l, cuvă de brânză de 500 l, presă de brânză etc.
Putem oferi consiliere profesională în fabricarea brânzeturilor, cu peste 30 de ani de experiență în fabricarea brânzeturilor.
În cazul încheierii unei tranzacții, putem preda și propriile noastre rețete speciale.
Contact: László Nagy Tel: +36/30-976-0703
Laszlonagy001@hotmail.com.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.01.23
Megtekintve932 alkalommal
Azonosító#808900

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőVeres Csaba
TelepülésEger / Magyarország
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése