Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Fedezd fel a csótányok egzotikus világát!

Rossz hírnevük ellenére a csótányok igencsak sokoldalú lények. Elsődlegesen eleségállatként tartják őket, magas fehérje tartalmuk és szaporaságuk miatt. Újabban azonban díszállatként is népszerűek lettek, hiszen csendesek, szagtalanok, könnyű a tartásuk és csodálatos formákat öltenek magukra.

Az eleségként kínált fajok alkalmasak hüllők, ízeltlábúak és szárnyasok etetésére. A csoki csótány kistermetű (
2-3cm), mozgékony jószág, főként kistermetű állatok etetésére alkalmas. Az argentin csótány közepes (3-4cm) termetű, míg a halálfejes nagyméretű (5-6cm) faj. Érdemes figyelembe venni méretüket a választáskor.

A díszállatként kínált fajok minden korcsoport számára ajánlottak. Tartásuk teljesen biztonságos, hisz trópusi fajok révén nem szaporodnak el a lakásban, így nem kell aggódnunk ha megszökik pár. Az A. Tesselata az egyik legnagyobb fogságban tartható csótány faj, így látványos ékszere lehet a lakásnak. Az E. Chopardi érdekessége nem megjelenésében, hanem viselkedésében keresendő. Ha megijed, sziszegő hangot hallat, így gyakran kis sziszegő csótánynak is nevezik. A L. Verrucosa hímjei sárga "szemeket" viselnek, melyek UV fényben világítanak és egyes megfigyelések szerint a foltok színét befolyásolja az elfogyasztott élelme.

Eleségnek tartott fajok:
Blatta lateralis - 10db/20 ron (csoki csótány)
Blaptica dubia - 10db/25 ron (argentin csótány)
Blaberus craniifer - 10db/30 ron (halálfejes csótány)

Díszállatnként tartott fajok:
Archimandrita tesselata - 10db/60 ron
Elliptorhina chopardi - 10db/30 ron
Lucihormetica verrucosa - 10db/45 ron

A legkisebb rendelhető mennyiség egy egység.
Egy egység 10 darab fiatal (nimfa) egyedet tartalmaz,

*A képek illusztrációk.

Információk a hirdetésről

Ár20 RON
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.06
Megtekintve171 alkalommal
Azonosító#868944

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőApor
TelepülésSepsiszentgyörgy / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése