Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Gyártó: Meizu
Modell: MX4 Pro 32GB -Angol Flyme OS 6/Andriod

Leírás:

Erős processzor

A Meizu MX4 Pro mobiltelefon processzora egy 20nm Exynos 5430 processzort használ, amely kevesebb energiát fogyaszt és kevesebb hőt bocsájt ki.

Biztonsági gomb

A Meizu MX4 Pro mobiltelefon mTouch technológiával van ellátva. Ennek a technológiának köszönhetően a telefon teljesen biztonságban van és ezt Ön lezárhatja az ujjlenyomata segítségével. A telefon kioldási folyamata kevesebb, mint 0.5 másodperc alatt történik és ez a kioldás még akkor is műkődik, ha az Ön ujja nedves.

Fejlett kamera

A 20.7 megapixeles kamera segítségével a rögzített képek kiváló minőségűek lesznek. A kamera érzékelője körülbelöl 0.3 másodperc alatt fókuszálódik, ami azt jelenti, hogy a fotók gyorsan rögzítve lesznek.

3350 mAh akkumulátor

A 3350 mAh nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően nem kell többet a töltőt magával vigye a munkahelyére. Az energiatakarékossági üzemmódnak köszönhetően a Meizu MX4 Pro mobiltelefont egy és fél napig használhatja.

A mobiltelefon 5 megapixeles f/2.2 kamerával van felszerelve, amely tökéletesen műkődik bármilyen fényviszonyok között.

SZilikon atlatszo tok + vedo uvegfolia, OTG kabel.

Információk a hirdetésről

Ár850 RON (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve352 alkalommal
Azonosító#458205

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőMike Laszlo
TelepülésKezdivasarhely / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése