Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Magnéziumból és alumíniumból készülő burkolat rettenetesen robusztus, tényleg elpusztíthatatlan érzést kölcsönöz a gépnek, ami sajnos nem mondható el sok ma gyártott laptopról. A zsanérok piszok erősek, ettől függetlenül viszonylag könnyedén nyitható és csukható a készülék. A billentyűzet képes a vizet elvezetni, és nem jut be könnyen a gép belsejébe. A fényerő tartomány nagyon tág keretek között szabályozható, van külső fényérzékelő és természetesen a szöveg megjelenítés is borotvaéles.
Egy stílusos és abszolút szerethető munkagép tud lenni a mindennapokban. A sok csatlakozó, a jól használható dokkoló, a remek kijelző, a kiváló ergonómia mind-mind a gép erősségei közé tartoznak. Ha fontos számunkra a gép megjelenése, a kiváló ergonómia, esetleg a kijelző minősége vagy a csatlakozók garmadája, akkor érdemes elgondolkodni a ezen a kiváló Elitebook-on.

Specifikáció:

HP EliteBook 8560p, Intel Core i5 2410M, 2.30 GHz, 4 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD, 15.6" 16:9 LED HD anti-glare (1366 x 768), AMD Radeon HD 6470 1GB, DVD+/-RW, Webcam, WiFi N+Bluetooth, Gigabit LAN, Battery 62Wh.

Információk a hirdetésről

Ár1 199 RON
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve673 alkalommal
Azonosító#447385

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Weboldalwww.notebookoutlet.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése