Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Személy szerint az első benyomásom a ProBookról: robosztus, erős felépítésű, szögletes, nehéz.
Ha kicsit jobban szemügyre vesszük a Hp ezen modelljét tényleg azt láthatjuk, hogy eléggé szigorúnak tűnik, nem vékony, nem fényes, cserébe eléggé szögletes és a súlyban is kiváló (2.5kg), cserében egy nagy strapabíró gépet kapunk, amit bátran hordozhatunk magunkkal.
Ezt a ProBook-ot tartva a kezünkbe tényleg úgy érezhetjük, hogy ez egy időt álló darab és megéri az árát.
A kijelző szemcseszórással kialakított alumínium borítása, a magnéziummal megerősített ABS ház, valamint az alsó vízelvezető megvédi a noteszgépet a mindennapi viszontagságoktól, és biztosítja, hogy a noteszgép külseje és teljesítménye makulátlan maradjon.
A Hp ProBook 6560b-t azoknak tudom ajánlani, akik nem ijednek meg a robosztus külsőtől és egy jó teljesítményű gépet szeretnének ami még ma is megállja a helyét a piacon.

HP ProBook 6560b, Intel Core i5 2540M 2.60GHz, 4GB DDR3 RAM, 320GB HDD, 15.6" 16:9 LED HD anti-glare (1366 x 768) LCD, Intel HD Graphics 3000, Fingerprint Reader, DVD+/-RW, Webcam, WiFi N, Bluetooth, Gigabit LAN, Battery 51Wh, Windows 7 Professional, 12 hónap garancia.

Információk a hirdetésről

Ár1 200 RON
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve336 alkalommal
Azonosító#447387

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Weboldalwww.notebookoutlet.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése