Hirdetés tartalma

A Tornado Speed SRL autóbuszvezetőket alkalmaz. Csíkszeredai cégünk, partnerségben a német Terra Handels vállalattal nagyrészt új autóbuszok szállításával foglalkozik. A gyáraktól a kikötőig, a megrendelőtől a gyárakig, gyártól gyárig.


A munka csoportosan történik, 8+1-es csoportokban, az Európai Unió szinte minden egyes országában szállítunk buszokat. A csoportok programja a következő: 4 hét munka-1 hét szabad itthon. Mivel ezek a járművek 95%-a teljesen új, és nem áruszállításról avagy személyszállításról van szó, ezért a sofőrkátya vagy a gépjárművezetői képesítés igazolványa nem szükséges, viszont előnyt jelenthet.  További részletekért érdeklődni a következő telefonszámokon lehetséges: 0743-021014 (Mihály Alpár), 0787-642404 (Hegyi Péter). Kérem kérdéseiket, telefonon, vagy a cég oldalán üzenetben tegyék fel, ne a hozzászólásoknál. Köszönöm.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2017.11.29
Megtekintve752 alkalommal
Azonosító#410867

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőHegyi Péter
TelepülésCsíkszereda / Hargita megye
Weboldalhttps://www.facebook.com/TornadoSpeedSRL/?fref=ts
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése