Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége (RMPSZ) állást hirdet a Moldvai Csángómagyar Oktatási Program megüresedett pedagógusi állásaira mindazok számára, akik a 2017/2018-as iskolai évben szeretnének tanítani, oktató és nevelő képességeiket a gyakorlatban kipróbálni.

Jelentkezhetnek:
1. Magyar tanítók (tanítóképzőt, tanítóképző főiskolát végzettek)
2. Szakképzett magyartanárok, néprajzosok
3. Más szakképesítésű pedagógusok
4. Olyan fiatalok, akik szeretnének gyermekeket magyar nyelvre, hagyományőrzésre tanítani.

GYERE TE IS A KÁRPÁTOK KELETI OLDALÁRA, A MOLDVAI MAGYAROKHOZ TANÍTANI! A Moldvai Csángómagyar Oktatási Programban mindig szükség van megfelelő szakképesítéssel rendelkező pedagógusokra!

A rendszeres havi fizetés és étkezési jegyek mellett, minden oktató a lakhatósági feltételeit biztosító, külön juttatásban részesül (házbér, villany-, víz-, gáz- és telefonszámla megtérítése).
Havi bér + étkezési jegyek + 700,00 RON (+ állami iskolában megtartott órák díja)

A jelentkezéshez szükséges iratcsomót (beiratkozási ív, Europass CV szakmai önéletrajz, végzettséget igazoló oklevélmásolatok, személyi igazolvány másolat, kézzel írott motivációs indoklás, ajánlólevél) a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének székhelyén (Csíkszereda, Petőfi utca 4. Szám) lehet személyesen beadni, vagy elküldeni szkennelt formában a titkarsag@rmpsz.ro, illetve a mattilat@yahoo.com e-mail címre.

További információ:
Márton Attila, programkoordinátor
mattilat@yahoo.com
0740-016-123.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKeres
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve6871 alkalommal
Azonosító#421482

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésLészped / Bákó megye
Weboldalhttp://csango.rmpsz.ro/
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése