Hirdetés tartalma

Munkatársat keresünk júniusi kezdéssel eladói, beszerzői munkakörbe elsősorban egy hölgy személyében. (nem feltétel)
Feladatok:
1. Ügyfeleink kiszolgálása
2. Napi rendelések intézése: tokok, fóliák, stb.
3. Pénztárgép és egyéb gépek kezelése, munka szmámítógépen.
4. Pár apróság amit megbeszélünk helyben.
Elvárások:
1. Társalgási szintű román nyelvtudás a velünk együtt müködő vállalatokkal torténő kapcsolattartás miatt valamint román ajkú klienseinkkel kiszolgálása miatt!! (egyéb idegen nyelvek ismerete előnyt jelenthet)
2. Felhasználói szintü számítógépes ismeretek: Microsoft Irodai csomag kezelése (Excel, Powerpoint, Word, társai), Windows kezelés (mappák létrehozésa, nyomtatés, stb)
3. Jártasság mobiltelefonok kezelésében, valamint jártasság weben. Facebook, Instragamm, Twitter és társai nem tartoznak ide!
Kereskedelemben szerzett tapasztalat előnyt jelenthet.
Előnyt jelenthet csíkszeredai vagy közeli lakhely.
Ha úgy érzed szeretnél közénk tartozni, megfelelsz az elvárásoknak, el tudod látni a fent emlitett feladatokat küldd el fényképpel ellátott önéletrajzodat a mobitopservice@gmail.com email címre vagy hozdd be személyesen címünkre a Hargita utca 7 szám alá az Iris virágüzlet és a Dr. Lenkei márkabolt szomszédságába hétköznap reggel 9 és este 6 óra között.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKeres
Feladási idő2019.10.17
Megtekintve7474 alkalommal
Azonosító#486793

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsíkszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése