Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Nagymúltú erdélyi kastélyszálló
Szakács
munkatársat keres


Munkavégzés helye: Románia, Maros megye, Marosugra – Haller Kastélyszálló

Erdély első kastélyszállójaként nyitottuk meg kapuinkat az idelátogató vendégek előtt. Fontosnak tartjuk, hogy megőrizzük a hagyományokat és az erdélyi ízeket, mind a szállóban mind pedig az éttermünkben is. Ugyanakkor konyhánkat az egyedülállóság és az ételek újra gondolása jellemzi, mindezt francia stílusban tálalva.

Változatos feladatokkal nézhetsz szembe nálunk, hiszen az a’la carte konyha ismerete mellett, a feladataid közé fog tartozni az elkészült fogások szervírozása, az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok nyilvántartása, menüsor összeállítása. Tudásodat és kreativitásodat nem csak éttermünkben, hanem rendezvényeinken is megmutathatod, innovatív és különleges ételkreációidat, ötleteidet nem csak szívesen fogadjuk, de el is várjuk. Itt egy igazi csapat aktív tagja leszel, ahol a csapatban való munka során a kollégáid motiválása is feladatod lesz. Olyan konyhán lesz lehetőséged dolgozni, ahol a hagyományos magyar és erdélyi konyha mellett, nemzetközi specialitásokat is lesz lehetőséged elkészíteni.


Nálunk nem csak szezonálisan tudsz dolgozni, hanem hosszútávú munkalehetőséged biztosítunk számodra, itt egy csapat megbecsült tagja lehetsz.
Nyitottak vagyunk az innovációra a főzés terén és itt kihasználhatod kreativitásodat, saját konyhát vezethetsz!

Amennyiben elnyerte tetszésedet ez a lehetőség, mi szállást is tudunk biztosítani számodra, sőt aki családostól érkezne annak nem csak szállást hanem a házastárs részére munkát is biztosítunk a szállás mellett.

Itt egy magas anyagi és erkölcsi megbecsültség mellett új életet is kezdhet az, aki megfelel az elvárásoknak!
Ez egy nagyon nagy lehetőség, jelentkezz most amíg még lehet.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.01.08
Megtekintve3374 alkalommal
Azonosító#491122

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőHaller
TelepülésMarosugra / Maros megye
Weboldalwww.castelhaller.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése