Hirdetés tartalma

BEUGRÓS alkalmi munkákra keresek jó fizikúmmal rendelkező fiatalembert vagy középkorú embert aki a hirdetésben leirt tevékenységben aktívan tud dolgozni egyedül vagy társával
-RAKODÁSI szállítási múnkálatok és egyebek ami 3-4 4-5 órát vesz igénybe múnkálatoktol függóen szállítás esetén!!!
-Kertek telkek Gyümölcsösök tisztítása és bokortalanitása fű nyirást fa vágás kisebb nagyobb kőműves munkálatok javitások kertelés és egyébb ház körüli munkák a- 2024 es évben
-Munka elvégzése után azzonali fizetés
-Előnyben szerszámokkal rendelkezők (LÁNCZFŰRESZ, Fűnyíró Bokornyiro gép kőműves szerszámok hegesztéshez is ércsen az illető személy és hejszinre ki tudó jönni személyek előnyben akik Autóval is rendelkeznek (a munkálatok Székelyudvarhelyen és környékén vannak) - csak környéki személyek jelenkezését várom!!!
-Jelentkezési szándékát küldje el SMS-BEN a megadott tel számra és én majd visza hívom ha még Aktuális meghirdetett állásajánlat mivel időjárástól és szállítási megrendeléstől is függő és ALKALMI MUNKÁLATOK RENDSZERESEN!!!

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKeres
Feladási idő2024.04.13
Megtekintve172 alkalommal
Azonosító#727212

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzekelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése