Hirdetés tartalma

Közel 20 éves múltra visszatekintő nemzetközi fuvarozással foglalkozó vállalkozásunk szombathelyi telephellyel, nemzetközi tehergépjármű vezetőt keres.

Fuvarjainkat az Európai Unió területén elsősorban Németországban, Ausztriában, Franciaországban (Strasbourg környéke) teljesítjük. Autóink export-import fuvarokat végeznek, közel azonos fel- és lerakóhelyeken. Gépjárművezetőink a kötelező 45 órás pihenőjüket minden második hétvégén érkezés függvényében biztosan itthon töltik. Ezenkívül előfordul, hogy egymást követő hétvégék is szabadok. Általában az otthon töltött szabadnapok száma megegyezik a hónapban kiadható szabadnapok számával. Természetesen, egyedi igények alapján a munkavégzés ideje a hatályos jogszabályok betartásával módosítható. Szállás biztosítása is megoldható a telephelyűnk közelében.

Munkatársainkkal kapcsolatos elvárás C+E kategóriás jogosítvány és GKI kártya (95-ős kód)

Amit kínálunk:

✓ versenyképes, pontos fizetés
✓ cafeteria juttatások
✓ családias környezet
✓ váltó sofőröknek külön juttatás
✓ pályakezdőknek betanulási idő
✓ szerviz háttér
✓ fiatal (1-3 éves) géppark
A jelentkezéseket a info@dominologistic.hu emailcímen várjuk.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.08.23
Megtekintve4161 alkalommal
Azonosító#727605

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőPal Mihaly
TelepülésSzombathely / Magyarország
WeboldalWww.dominotrans.hu
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése