Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Több mint 30 év telt el azóta, amióta a Petry család újraindította a húsfeldolgozó üzemet. A családi vállalkozás azóta folyamatos fejlődésben van és ehhez a legfontosabb erőforrás a megfelelő emberi erőforrás.
Ebben tudsz Te segíteni nekünk!
Reni kolléganőnk szuperül végezte a munkáját, így nem kis mércét állított fel Neked! ? De ne aggódj, melletted is ott állunk majd a betanulási idő alatt és azután is. Renit most más jellegű feladatok várják, ezért keresünk Téged, aki: tanulékony vagy, van kevés jártasságod a Facebook hirdetések elkészítésében, feltöltésében, jó esetben akár egyéb hirdetőfelületek kezelésében is, nyílt és közvetlen a kommunikációd, szívesen vagy emberek között és jó a szervezőkészséged. A feladataid magukba foglalják majd a toborzás egy részét, amelyhez nagyon jól kell tudj kommunikálni magyar és román nyelven, szövegszerkesztést román és magyar nyelven, különböző dokumentumok elkészítését Power Pointban, Wordban és Excelben valamint nem utolsósorban egyes rendezvényeink teljeskörű megszervezését.
Előnyben részesülsz, ha van felsőfokú végzettséged.
Cserében egy befogadó csapat tagja lehetsz egy helyi vállalkozásnál, ahol a céggel együtt fejlődhetsz és mi ebben támogatunk téged (nem mellékesen, nagyon finomakat is ehetsz ?). Minden reggel egy finom kávéval kezdjük a napot és utána jöhet az ötletelés/napi tervezés és a változatos feladatok elvégzése.
Úgy érzed, készen állsz rá? Jelentkezz önéletrajzoddal a cv@petry.ro emailcímen.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.10.06
Megtekintve4032 alkalommal
Azonosító#734077

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőPrimacom
TelepülésMarosvásárhely / Maros megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése