Hirdetés tartalma

Bentlakó, max. 60 éves dadust, egyben háztartási segítséget keresek 3 éves kislányom mellé 1-3 évre (évenkénti szerződéssel), Budapesten, 2022. Májusától.
Teljes átoltottság koronavírus ellen, erkölcsi bizonyítvány (büntetlen előélet), és egészséges fizikum, és lelki kondíció szükséges. Alkohol, drogfogyasztás, és dohányzás nem megengedett.
A legfontosabb, hogy a jelentkező szeresse a gyerekeket, valamint tudjon, és akarjon játszani, és foglalkozni egy aktív 3 évessel, aki szeptembertől óvodába jár majd. Alapvetően szükséges a többéves gyermekgondozási tapasztalat, a barátságos, derűs, nyugodt személyiség, türelem, empátia, rugalmasság, tisztaság, rendszeretet, megfelelő fizikum, energiaszint. Nem támogatjuk a mobiltelefon, a számítógép a televízió túlzott használatát; annál inkább pártoljuk a meseolvasást, mondókákat, énekeket, kreatív foglalkozást, aktív, szabadlevegős tevékenységeket.
A nagytakarítás és az ablakmosás nem tartozik a feladatok közé, ám a mindennapos háztartási munkák, és főzni tudás szükségesek. Tisztában kell lenni, hogy ez a munka azzal jár, hogy a jelölt a saját magánéletét háttérbe tudja szorítani, hiszen a munkaadó családi életébe kell bekapcsolódnia, életvitel, szokások, tevékenységek, életritmus, stb. Szempontjából. Természetéből fakadóan ez nem egy hagyományos munkaidős állás. Akinek ez nehézséget jelent, kérem, ne jelentkezzen.
Fizetés: nettó 300.000 forint havonta, plusz teljes ellátás (3x-i főétkezés). Hazautazási lehetőséget, Romániába, évente 2 alkalommal tudunk biztosítani: karácsonykor, húsvétkor 1-1 hétre, visszautazást követően negatív koronavírus teszt szükséges. Havi 1 hétvége Magyarországon belül maradással szintén szabad.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.03.23
Megtekintve3422 alkalommal
Azonosító#763322

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésBudapest / Magyarország
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése