Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Svédországi szezonmunkára várunk asztalos, kőműves, és kertgondozó jelentkezőket a nemzetközi csapatunkba, ahol a munkavezetők és a tulajdonosok is magyarok. Kereseti lehetőség min. 550000-750000Ft netto/hó, teljesitménytől és szaktudástól függöen. Malmö és környékén vállal a cégünk családi házaknál kertgondozást, garázs és faterasz épitést, kertiösvény- és garázsbejáró kövezést, falfestést. Amit elvárunk:
-B jogositvány, és vezetői gyakorlat
-Angol, esetleg svéd nyelvtudás min. alapszinten
-Tapasztalat sövényvágásban, bokornyirásban, fü gondozásban, gyomlálásban, vagy asztalos, ács munkákban, vagy kültéri kőburkoló munkákban.
-Képesség az önálló munkavégzésre, határidőn belül.
Jelentkezésedet add be magyarul az info@vivapartners. Se e-mail cimre, vagy küldj egy SMS-t a +46 70 0459142 telefon számra, és visszahivunk! Ne habozz, ha össze akarod szedni magadat anyagilag, közöttünk a helyed, egy korrekt és barátságos csapatban, jelentkezz!

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.05.05
Megtekintve3496 alkalommal
Azonosító#770746

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésMalmö / -
Weboldalwww.briljantservice.se
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése