Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A csikszeredai Metagalax kft fémipari vállalat új munkatársat alkalmaz az acélszerkezetek gyártásával foglalkozó részlegére termelésvezetői munkakörbe.

Feladatok: 10-12 fő munkájának koordinálása és felügyelete, a gyártási terület tevékenységeinek irányítása, a gyártási teljesítmény és a minőség felügyelete, hatékonyságfejlesztés, költségelszámolások, kimutatások készítése.

Elvárás: műszaki beállítottság, szakmai ismeretek, pontos és önálló munkavégzés, rugalmasság, megbízhatóság, PC ismeretek

Amit ajánlunk: szakmai fejlődés, változatos munka, vidékieknek bejárási támogatás, stabil bérezés, ételjegyek, vakációs jegyek

Legyen Ön is a csapatunk része, amennyiben a hírdetés felkeltette érdeklődését, kérjük küldje el önéletrajzát az ambrus@metagalax.ro e-mail címre.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.02.16
Megtekintve2250 alkalommal
Azonosító#812742

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése