Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az elso ora INGYENES 20 perces oktatas szakkepzett, tapasztalt tanarno altal. 6 fos csoportnak szemelyenkent 10 lej. Elo online tanitasi ismerteto (facebook messengeren, skype-on) nyelvszint felmero haladoknak. Az online tanulas elonyei: utazasi penz es ido sporlas, barhonnan tanulhatsz ahol internet hozzaferesed es csend van. A lenyeg a jo hangminoseg!!!
Online tanitasi ismerteto: parbeszed (kezdoknek: kiejtes es kifejezesek leirasa, diktalasa, megtanulasa es gyakorlasa a kovetkezo oran, a haladokat az ora nagy reszeben sokat beszeltetem igeny szerint), nyelvtan (kezdoknek es haladoknak vonzo, szines, lenyegretoro ismerteto anyagok es gyakorlatok konyvekbol es a netrol).
A leckek atkuldese rogton az oran skype-on, facebook messengeren, gmail-en, viber-en keresztul. Probald ki ingyen, nem fogod megbanni.:)
A1 szint elerese minimum 6 honap: heti 1 oraval az kb. 24 ora (nagyon alap szint) vagy heti 2 oraval (alapos A1 szint) az kb. 48 ora.
A1-rol indulva 6 honap kell a kovetkezo szint eleresehez.
A1-A2: 12 honap
A1-B1: masfel ev
A1-B2: 2 ev
A1-C1:2 ev 6 honap
A1-C2: 3 ev
Tel: 07-47-56-96-75.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.06.10
Megtekintve215 alkalommal
Azonosító#386054

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőKalamaremese
TelepülésSzekelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése