Hirdetés tartalma

Stressz- és görcsoldó-. Izomlazító-, relaxáló-, frissítő- és dinamikus, valamint sport- és gyógyjellegű masszázsok.

Nyitva hétköznap 10:00 - 20:00-ig!

2013 óta saját fejlesztésű egyedi technikával dolgozom, amely svéd masszázs alapokon ötvözi a legjobb karib térségi és távol keleti technikákat.

Már az első évben kiváló nemzetközi minősítést kapott, mely szerint nem csak a testre, de a lélekre, és az idegrendszerre is jótékony hatást gyakorol.

Sportolók esetében a következő évre, a nemzetközi versenyeknek köszönhetően az is kiderült, hogy nagymértékben növeli a fizikai teljesítő képességet.

A nemzetközi elismerések mellett, ma már a hazai orvosok is elismerik e technika jótékony hatásait.

A heti 1 alkalmas, terápiás jellegű rendszeres kezeléseknek köszönhetően sok esetben a kezelőorvosok utólagos vizsgálatai és javaslatai alapján, eltekintettek a műtéti beavatkozásoktól.

Nem kell fájnia, ha nem muszáj! Téves információ, hogy a masszázs csak akkor hatásos, ha fáj. Erre, ez a technika sok esetben rácáfolt, de lehetnek fájdalmas pontok. Masszázsainkat a vendég állapotához, és tűrőképességéhez megfelelően alakítjuk ki.

Újdonságunk a Doctor Life Nyirokmasszázs berendezés, melynek rendszeres használata elősegíti a kötőszövetek és izmok rugalmasságának visszaállítását is, valamint sérülés utáni rehabilitációban játszik fontos szerepet. Továbbá segít az ödémásodás visszeresedés és érszűkületek megszüntetésében. Orvosilag bizonyított, hogy egy 30 perces kezelés időtartama alatt olyan anyagcsere folyamatok játszódnak le a kezelt területen, ami normál esetben 24 óra alatt megy végbe. Ezzel jelentősen felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.

Próbálja ki alakformáló és bőrmegújító kezeléseinket is.

Tisztálkodási lehetőség van (törölközőt adunk), minden vendég után folyamatosan fertőtlenítünk!

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.01.24
Megtekintve98 alkalommal
Azonosító#721794

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésBudapest Xiii. Kerület / Magyarország
Weboldalhttp://www.greifenmassage.hu

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése