Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Otthoni vagy munkahelyi értékeink védelmére vállaljuk biztonságtechnikai kamera rendszerek telepítését, szervizelését. A kamera rendszerek mára már a lakosság számára is kedvező áron elérhetőek. Minden esetben fontos az, hogy a telepített rendszer a felhasználó igényeinek megfelelő és az adott obejktumhoz testreszabott legyen. Ehhez helyszíni felmérés alapján, optimális rendszert tudunk javasolni. Az általunk telepített rendszerek mindegyike alkalmas internetes betekintésre okostelefonról vagy PC-ről egyaránt.
A kamerák választéka, igen széles skálán mozog, hiszen minden igényt ki kell szolgálnia. Megtalálhatóak belőlük a hagyományos beltéri, dome, speeddome, kültéri, PT, PTZ, bullet és rejtett kivitelek. Ezek a rendszerek alkalmasak lehetnek hangrögzítésre, de bizonyos esetben akár kétoldalú hangátvitelre is. A kamerák lehetnek analóg vagy IP alapúak. Az analóg kamerák különböző szabványú analóg videojeleket továbbítanak a rögzítő egység felé és a rögzítő alakítja digitalis jelekké, míg az IP alapú rendszereknél már a kamera digitalizál és a rögzítő felé már digitális adatfolyam irányul. Mindkét technikának megvannak az adott előnyei. Az adott objektumnak megfelelően ajánljuk a szükséges rendszert.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.18
Megtekintve6 alkalommal
Azonosító#818900

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőPiese
TelepülésParajd / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése