Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Most, hogy beköszöntött a jobb idő előkerülnek lassan a szandálok, papucsok, nagyon sok hölgy szenved a berepet sarokkal, nem csak esztétikailag zavaró, de lehet fájdalmas is, ha te is ebben szenvedsz, hivj vagy irj bizalommal, segíthetek!

Szeretünk telőtől talpig szépek lenni, ehhez pedig a lábunk ápolására is gondot kell fordítani. Ez nem csak esztétikai elvárás magunktól, hanem egészségünk megőrzését is szolgálja.
A kiszáradt sarok, a bőrkeményedés a talpon nem szép látvány, és veszélyeket is hordoz magában. A berepedezett sarkon át olyan kórokozók is bejuthatnak a vérkeringésbe, amelyek akár vérmérgezést is okozhatnak. A fájdalmas talp, sarok a járás akadálya. Ha nem tudjuk a teljes talpunkra helyezni a súlyt, az egyoldalú terheléstől bőrkeményedések alakulhatnak ki, a lábszár izmait is fölösleges igénybevételnek tesszük ki.
A napi krémezés legtöbbször nem elegendő, ezért érdemes komolyabban kezelésbe venni lábunkat, legalább havonta kétszer. Ezt a célt szolgálja a paraffinos lábapolás, ami puhává varázsolja a megkeményedett bőrt is, táplálja a körmöket is és megnyugtatja a lábat.

Mitől ilyen hatásos?

A kezelés egyik különlegessége a hőterápia. A paraffin önmagában hőtároló tulajdonsággal rendelkezik. A melegtől megnyílnak a pórusok, a tápláló anyagok mélyebbre tudnak hatolni. A benne lévő méhviasz a paraffinhoz hasonlóan, melegítő hatású. Számos más előnye is van: puhító, antiszeptikus, gyógyító anyag, ami nem allergizál és nem zárja el a pórusokat.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.12
Megtekintve26 alkalommal
Azonosító#869687

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőPedikur
TelepülésCsíkszereda / Hargita megye
Weboldalhttps://www.facebook.com/manikur.pedikur.kozmetika
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése