Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Elado The Urban #BRLN V1 elektromos roller

Új!

A 8"-os abroncsok lehetővé teszik, hogy bármilyen terepen kényelmesen meghódíthass. A padló egyenetlenségeit a felfüggesztés (elöl és hátul) kompenzálja, valamint egy léggumi elöl – tökéletes megoldás a városi cirkáláshoz.
A kormány a vezető magasságának megfelelően állítható. A vezető öt különböző sebességszint közül választhat, és a mutatóujjával szabályozhatja a sebességet. A fedélzeteket markolatszalag borítja, amely szilárd és csúszásmentes állványt biztosít.
Motor:

A motor folyamatos teljesítménye 350 watt és 36 volt. A #BRLN egyszerű gyorsítással rendelkezik. A maximális hatótáv 20 km.

Két dobfék gondoskodik a biztonságos és megbízható fékezésről.
A (német előírás szerint tanúsított) világítási rendszernek két előnye van: egyrészt az út megfelelő megvilágítása, másrészt a többi közlekedő látja Önt.
A kiváló kidolgozás minden termékünk középpontjában áll. Az összecsukható mechanizmust tesztelték, és intuitív módon használható. Az össze- és kihajtás mindössze néhány másodperc.

Maximális sebesség: 25 kmh
Teljes töltés 70%: 2 óra - 100% 4-6 óra.
Teljesítmény: 350 W (max. 560 W)
Akkumulátor típusa: Li-ion 36v 7,3 Ah
Súly: 12 kg
Maximális terhelés: 100 kg
Kerék (ek): Átm. 8"
Felfüggesztések elöl és hátul
Fékek: elől és hátul
Fények: elől és hátul.

Információk a hirdetésről

Ár1 250 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.03.31
Megtekintve13 alkalommal
Azonosító#837702

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsikmadaras / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése